Filtrera

Årtal

Nyheter

Nytt avtal med Baneservice!

Publicerad: 2020.12.11 i Hem

Duroc Rail har tecknat nytt avtal med Baneservice AS. Avtalet omfattar materialförsörjning, tullhantering, underhåll och transporter för Baneservice godsvagnshjul. Avtalet är tecknat på 5+5 år och är en förlängning av befintlig relation.

Nytt avtal för Norrlandstrafiken!

Publicerad: 2020.12.01 i Hem

Duroc Rail har tecknat nytt avtal för logistiklösningar och underhåll av hjul till nattågstrafiken till övre Norrland. Avtalet är en utveckling och utökning av befintlig avtalsrelation med Bombardier Transportation som är det företag som ansvarar för fordonsunderhållet. Avtalet löper från 13 december 2020 över 4 år med option om förlängning och omfattar alla lok och…

Ny planerare

Publicerad: 2020.07.02 i Hem

Vi välkomnar Karolina Fredriksson till tjänsten som planerare hos oss på Duroc Rail.

VPI certifierade

Publicerad: 2018.08.15 i Hem

Duroc Rail har under våren 2018 mottagit ett certifikat för VPI. VPI är en tysk underhållsstandard där Duroc Rail nu har godkänts för att upparbeta hjul mot IL, IS1 och IS2.

Ny VD på Duroc Rail

Publicerad: 2018.08.15 i Hem

Duroc Rail hälsar den nya VD:n Daniel Eriksson välkommen till företaget. Daniel kommer sedan tidigare från branschen där han har haft diverse ledande befattningar på bland annat Euromaint och Caverion. Daniel börjar på företaget den 6 augusti.